Massage - enkel klassisk vardagsmassage

Skön och effektiv massage när kroppen stelnar till framför datorn på jobbet eller hemma i vardagen.

Innehåll och mål
Med grunderna i klassisk massage av nacke, skuldra och ansikte kan du massera både dig själv och dina närmaste. Vi arbetar två och två med enkla grepp, varvar teori och praktik, och du får pröva dig fram till vilka tekniker som fungerar bäst för dig.

Förkunskaper
Kursen är lämplig både för dig som är helt nybörjare och för dig som redan prövat och vill utvecklas mer.

Kursledare
Karin Pettersson är massör med lång erfarenhet som kursledare. Alla våra kursledare är yrkesverksamma legitimerade massörer och erfarna pedagoger.

Kursmaterial
Du får ett kursmaterial sammanställt av din kursledare.

Bra att veta
Våren 2016 inleder Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här kursen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist