Tillbaka till Matlagningskurser

Grundtillbehör - Pastejer, färskost och röror!

Från Västerbottenost, leverpastej och kronärtskocksröra till sardeller och chimichurri. Alla dessa goda tillbehör som sätter guldkant på många klassiska rätter och är nästan ett krav för andra.

Innehåll
Det pratas kryddor, användningsområden och vi bearbetar råvarorna för olika resultat.

Upplägg
Vi arbetar tillsammans, rör, blandar, smakar och doftar och går hem med många goda röror.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare
Jacob Lyth ansvarar för både Medborgarskolans Lunchkockutbildning samt vår Kallköks-Caféutbildning. Jacob är hängiven husmanskost och klassisk matlagning och är mycket duktig på smaker. Här får du goda kunskaper i grundmatlagning och lär dig goda tillbehör.

Kursmaterial
Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Fler inspirationskurser i matlagning på Medborgarskolans hemsida. www.medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Föreläsning med Ulrika Hoffer om hjärnvänlig kost och ett lustfyllt förhållande till mat som håller oss pigga, skärpta, smarta och på bra humör!

Anmäl dig här!

Lär dig dig laga, smaka. Framförallt gröna råvaror som hettas upp till 42 grader. Mat vi mår bra utav. Gott, färgstarkt och med rätt näringstänk.

Läs mer om kursen här

Surdegsbröd, fikabröd, glutenfritt bröd – lär dig baka riktigt gott bröd på någon av våra kurser!

Se alla kurser

Frossa i choklad – lär dig göra chokladpraliner, tryfflar och sötsaker med choklad!

Se alla kurser