Tillbaka till Måleri

Akryl eller olja för vana

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Innehåll och mål
På grundkursen får du grundläggande kunskaper såväl teoretiska som praktiska inom färglära, material och bildkomposition. Du får även kunskap och idéer till hur man kan läsa, tolka och kommunicera med sina verk.

Innehåll och mål
Det svåraste är att börja. Så fort du smutsat ner dina händer kommer dörren till din kreativitet öppnas och du kommer att tillgodogöra dig en helt ny färdighet. Målet med kursen är att du ska tillskansa dig grundläggande kunskaper inom akryl- eller oljemålning.

Upplägg
Vid varje kurstillfälle kommer du att lära dig något nytt. Varför gult och lila passar så bra ihop, hur perspektiv fungerar, bästa sättet att rengöra en pensel, när det kan vara läge att kisa för att se bättre, hur man vet om en komposition känns rätt (och om det existerar några väl gömda tricks för att göra det) för att nämna några.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Bara nyfikenhet.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Till första gången finns material på plats. Du får information om övrigt material på kursen.


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan