Tillbaka till Måleri

Måleri - Oljemålning - nybörjare och erfarna, måndag

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Innehåll och mål
Det är dags att skapa just den oljemålning du alltid önskat att du hade gjort! Fast bättre.
Vi kommer att skapa dynamiska och samtida målningar medan du lär/vidareutvecklar dina måleritekniker i olja.

Upplägg
Vi kommer att skapa tre målningar av samma storlek och valfri tema som sedan kommer att gå ihop som en 'triptyk' (ett konstverk indelat i tre delar) Nybörjaren kommer att få individuell handledning inom grundläggande måleri, såsom färgblandning, komposition och perspektiv. Du som besitter lite mer erfarenhet kommer från början att få experimentera med material, storlek och form. Du kommer att få utmana dig själv och lära dig tänka utanför den berömda boxen. Individuell handledning.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till både nyfikna nybörjare samt till fortsättare med högre ambitioner.

Kursledare
Hale Güngör Oppenheimer är utbildad i fri konst på Parsons School of Design i Paris, måleri på Pratt Institute New York samt textil på Konstfack. Hon har sin ateljé i Stockholm och ställer ut internationellt.

Kursmaterial
Du tar med eget material. Info följer med kallelsen.

Utvecklingsmöjligheter
Genom att träna oljemålning och att arbeta med dina händer kommer du att öppna upp ditt kreativa sinne vilket kan uttryckas i annat skapande såsom teckning eller skulptur för att bara nämna några. Om du vill vidareutveckla dig inom just oljemålning rekommenderar vi kursen Porträtt och modellmålning och Inför stilleben och egna kompositioner.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan