Gitarrkurs, senior

Gitarr är ett instrument som du med hjälp av enstaka ackord kan lära dig att bemästra. Denna kurs är en seniorkurs och riktar sig till dig som är nybörjare och är intresserad av att lära dig att spela gitarr med andra likasinnade i en mindre grupp.

Innehåll
Du som är helt nybörjare lär dig spela gitarr från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Tillsammans med en gitarrledare utvecklar gruppen sin musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Innehållet utformas i samråd mellan kursledaren och deltagarna för att alla ska få möjlighet att lära er så mycket som möjligt. Vi tränar på melodier, ackord, kompar varandra, tränar solospel och improvisation.

Upplägg
Kursen får en gång i veckan på samma dag och tid. Undervisningen sker i grupp tillsammans med en ledare. Varje sammankomst omfattar 1x45 minuter. Vid intresse finns det också möjlighet att boka individuella lektioner.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ta med egen gitarr och gärna önskemål på låtval.

BRA ATT VETA
Musikundervisningen sker i samarbete med Antons Musik och sker på Stormhallsvägen 2.
www.antonsmusik.se
Välkommen in i butiken där vi även arrangerar gratis prova på-tillfällen.

En kallelse/faktura skickas till din angivna e-postadress innan kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0340-194 95

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan