Tillbaka till Matlagningskurser

Västafrikansk matlagning

Lär dig att laga Västafrikansk mat från grunden!

INNEHÅLL
Ni kommer att laga tre olika spännande menyer för varje fredag och ni lär er steg för steg hur matlagningen i Senegal går till.
Menyerna består utav maträtterna Yassa, Mafé och sista tillfället kommer ni att laga Senegals huvudrätt Jolofrice (Benchin).

Blir det mat över så får ni med det hem.

KURSLEDARE
Moussa "Ton Ton" Cisse kommer från Senegal och brinner för västafrikansk matlagning. Han har 25 års erfarenhet utav matlagning varav
12 år som kock på Joe Farellis på Avenyn och han har jobbat på restauranger i både England och i Sverige.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Mat, dryck och materialkostnad är 600kr/person för hela kursen, vilket betalas kontant eller via swish till kursledaren vid första kurstillfället.

Ta med eget förkläde.

Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017