Tillbaka till Dans

Heels Öppen nivå, 16+/Vuxen

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

INNEHÅLL:
Heels är tillbaka!
Heels är en klass som har utformats för att stärka självförtroendet, lära sig att dansa obehindrat med höga klackar och komma i kontakt med den sensuella sidan vi alla har. Klassen består av uppvärmning, träning att gå i höga klackar och avslutas med en danskoreografi. Att dansa i höga klackar är dessutom en utmanande, bra och rolig träning.
Dansledaren Cristian har under flera år skapat och producerat TV-talangshowen "Stars Marathon" i Ukraina och i 7 år koreograferade han även "Miss Ukraina West Contest och musikvideor för högprofilerade artister i den Ukrainska musikbranschen. Allt detta gjordes ofta i högklackat för dansarna!

FÖRKUNSKAPER:
Öppen nivå För dig som testat/inte testat heels-klass tidigare men du måste ha minst något års danserfarenhet för att kunna hänga med.

LEDARE:
Cristian Alexandru. Läs mer om Cristian på vår hemsida: http://www.dansaivaxjo.se/se/larare/cristian.html
Cristian undervisar på engelska.
THIS CLASS WILL BE GIVEN IN ENGLISH.

PRISINFO:
Detta är en av våra 10-gångerskurser för 1 000kr. Ingår ej i Paketpris eller Terminskort. Men du med Terminskort har 10% rabatt på våra 5- & 10-gångerskurser.
Man kan få delbetala upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste anges i meddelanderutan vid anmälan.
Se mer info om våra rabatter och om det förmånliga terminskortet på vår hemsida: http://www.dansaivaxjo.se/se/kurser-anmaelan/priser-rabatter.html

BRA ATT VETA:
Mjuk klädsel som du kan röra dig fritt i. Höga klackar är inte obligatoriskt men så länge de är rena så kan man ta med sig valfria högklackade skor/karaktärsskor som du känner dig bekväm i, men barfota eller tekniksko är också okej. Dusch och omklädningsrum finns.
Prata med din ledare om du behöver nya skor. Karaktärsskor kan beställas vid behov hos Dansbutiken där våra elever har 10% rabatt. Man kan även få hyra högklackade dansskor hos oss för 150kr per termin. Skriv i meddelanderutan om du är intresserad av att hyra skor. (Första tillfället är "prova på" och då kan de som vill få låna skor).

Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

Lämna mobiltelefonnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars räknas du som deltagare fr.o.m. kurstillfälle 2 (även om du inte varit där) och måste betala full kursavgift.

OBS!
Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, eller att kursen ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare.
INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE !
Med kallelsen följer en faktura för kursavgiften.

Har du läst våra köpevillkor? Om inte gör detta innan du anmäler dig: http://www.dansaivaxjo.se/se/kurser-anmaelan/anm-bet-regler.html

Anmälan

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor