Tillbaka till Skrivarcirkel

John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide - Om att skriva

Möt Kommando Ajvide!
Kommando Ajvide består av författarna John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide. Ta del av ett samtal där de berättar om arbetet i deras respektive skrivstugor och vad som kommer ur det. Hur man gör för att vakendrömma och sedan brotta ner drömmarna i bokstäver och ord.

En kväll med Kommando Ajvide – tankar, tips och reflektioner kring skrivande. Under kvällen är du välkommen att delta i samtalet. Skicka gärna in dina frågor i förväg till info.sthlm@medborgarskolan.se

Om författarna
John Ajvide Lindqvist debuterade 2004 med romanen "Låt den rätte komma in" och är nu aktuell med romanen "X- Den sista platsen"
Mia Ajvide debuterade 2008 med diktsamlingen "Om en flicka vill försvinna" och är nu aktuell med romanen "Älska Vingåker"

Bra att veta
"Om att skriva" har blivit ett återkommande inslag i Medborgarskolans utbud. I höst är vi glada att få välkomna Kommando Ajvide, John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide. Tidigare har vi bland annat fått ta emot mycket uppskattade besök av Jonas Hassen Khemiri, Sara Stridsberg, Sofi Oksanen, Majgull Axelsson och Carl Johan Vallgren. Som deltagare har du möjlighet att delta i samtalet, skicka gärna in dina frågor i förväg till info.sthlm@medborgarskolan.se

Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan