Tillbaka till Data

Företagsutbildning Powerpoint

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

PowerPointkurser för företag har som syfte att hjälpa dig göra attraktiva presentationer och effektivisera användningen av programmet. Kanske ska du presentera information från ett Excelblad till en överskådlig och lättförståelig presentation.

Innehåll
PowerPoint är en del av Microsoft Office-paketet och ett mycket effektivt presentationssprogram som används på de flesta arbetsplatser.
Med PowerPoint kan du skapa presentationer med kombinationer av text, foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och bilder, med smidiga övergångar i ett snyggt bildspel.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i PowerPoint kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra PowerPointkurser för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras kursinnehållet.

Förkunskaper
Grunderna i Windows.


Kursmaterial
Tillgång till egen data/ laptop.


Bra att veta
Antingen träffas ni i våra lokaler på Hemgårdsvägen 6, Nyköping eller så kommer vår kursledare till er på företaget.
Vi kan oftast anpassa kursen så att dag och tid passar er.
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete