Tillbaka till Psykologi

Psykologi i vardagen - Jonas Ramnerö och Tobias Lundgren

Att ibland må dåligt är en naturlig del av livet. Våra erfarenheter ligger till grund för hur vi mår psykiskt och hur vi upplever och hanterar vanliga besvär som sömnlöshet, ångest och psykisk smärta. Ingen av oss kan skryta med att alltid, i alla lägen, må bra. Ändå finns brytpunkter då vanliga symtom medför lidande som hindrar oss från att leva ett gott liv. Jonas Ramnerö och Tobias Lundgren visar på hur du bättre kan förstå och förhålla dig till när du själv eller någon i din närhet mår psykiskt dåligt, och när sunda känslor och beteenden går över till att bli tecken på ohälsa.

Om föreläsarna
Jonas Ramnerö och Tobias Lundgren är båda leg. psykologer. Tillsammans med Thomas Gustavsson är de i höst aktuella med boken ”Må dåligt”.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca två timmar inklusive paus.

Rabatt på Bokus
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus