Tillbaka till Psykologi

Kärlekens koreografi - Allan Linnér och Anders Nyman

Hur kan två människor som nyss i sin förälskelse knappt kunde vara ifrån varandra plötsligt distansera sig och inte stå ut med den andra? Många av oss behöver fler och bättre verktyg för att kunna samtala på ett annat sätt och lättare lösa konflikter. Oavsett om det gäller sex, gränser, makt, intimitet, ekonomi, arbetsfördelning eller något annat. Med en ökad förståelse för de processer som sätts igång när vi närmar oss en annan människa kan vi nå fram till ett mer sammansvetsat vi eller välja att gå vidare som »jag« och »du«.

Om föreläsarna
”Radiopsykologen” Allan Linnér och Anders Nyman är båda leg. psykolog och leg. psykoterapeut, med lång erfarenhet inom såväl par- som familjeterapi. I höst är de aktuella med boken ”Kärlekens koreografi”.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca två timmar inklusive paus.
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar