Tillbaka till Hälso- och sjukvård

Vinyasa-prova på

INNEHÅLL
Vinyasa Flow är en dynamisk form av yoga där våra rörelser leds av andningen. I de varierande flödena kommer vi att utmana oss själva, bli mer medvetna om våra kroppar, vår andning och vårt sinne. Klasserna passar både vana yogis så väl som nybörjare.

Denna kurs går att boka när som det passar dig. Prova-på-pass 80:-, vid fortsättning 140:-/gång.


KURSLEDARE
Emma Carnhagen är yogalärare och har genom sitt intresse för österländsk filosofi funnit yogan och meditationen under tonåren. Under flera års tid har hennes yogapraktik hjälpt henne att hitta både styrka och glädje i livets berg- och dalbana. Yogan har gett henne ett inre lugn som hon inte bara känner av på yogamattan utan i alla aspekter av livet. I juli avslutar hon en 200 timmars utbildning i Vinyasa Flow Yoga från Frog Lotus Yoga International i Spanien och kommer därefter vara en internationellt registrerad yogalärare genom Yoga Alliance.

OBS, ANMÄL DIG PÅ ANNAN SIDA
Anmälan sker till: maria@mindfultraining.se med namn och fakturaadress. (Alternativt swisha till nr: 123 335 26 22)
Anmälan är bindande.

Hör av dig till Maria om du har frågor: maria@mindfultraining.se

Anmälan

Du hittar oss på Postgatan 8, tvärgatan vid tågstationen och granne med Gummifabriken. Närmsta fria parkering finns bakom Gummifabriken och på Salutorget, handikapparkering finns jämte Medborgarskolan.

Se på kartan var vi finns.

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor