Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Akustisk gitarrgrupp fortsättning för nybörjare vuxna fr 18 år

Kurs för dig som vill lära dig spela gitarr. Vi lär av varandra i grupp och individuellt.

Innehåll
Vi utvecklar grunderna i gitarrspel. Vi lär oss ackord, rytm och melodi.

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig med 1 termins förkunskap.

Kursledare
Nicklas är utbilda musiker på Musikhögskolan i Örebro och har parallellt med utbildningen undervisat, både grupp och enskilt. Nicklas har även utbildat sig på Kävesta Folkhögskola med inriktning jazz, pop och rock.

Bra att veta
Medtag egen gitarr.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan