Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Akustisk gitarr fortsättning för nybörjargrupp 60+

Kurs för dig som vill lära dig spela gitarr.

Innehåll
Grunderna i gitarrspel. Vi lär oss ackord, rytm och melodi.

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har 1 termins förkunskap.

Kursledare
Nicklas går på musikhögskolan i Örebro och utbildar sig till musiker. Har parallellt med utbildningen undervisat, både grupp och enskilt. Nicklas har även utbildat sig på Kävesta Folkhögskola med inriktning jazz, pop och rock.

Bra att veta
Medtag egen gitarr. Kaffe/the finns att köpa för 5:-, vån 1 och vån 2.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor