Tillbaka till Trummor och slagverk

Djembetrummor, enskild undervisning

DJEMBEKURS MED IBRAHIMA CAMARA

INNEHÅLL
I djembelektionerna får deltagarna lära sig slagteknik och jobbar sedan med signaler och olika ackompanjemang inom olika rytm.
Nivån är nybörjare eller för dig som har liten förkunskap, men alla som vill spela är självklart välkomna. Undervisningen anpassas efter ålder och eventuell förkunskap. För dig som är intresserad av att spela bastrummor (doundoun, sangban och kenkeni), kommer det finnas möjlighet till det också. Ange detta i din anmälan!

UPPLÄGG
Lektionerna sker enskilt med en djembelärare tio veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

KURSLEDARE
Ibrahima Camara är en västafrikansk musiker, född och uppvuxen i Guinea, bosatt i Göteborg. Ibrahimas pappa var ballafonist och hans mamma sångerska, varför det blev naturligt för Ibrahima att redan från barnsben börja spela hemma på gården i Colia.
I tonåren valde Ibrahima att lämna skolan och satsa helhjärtat på musiken. Han har sedan dess utbildats i Ballet Dixin, Conakry, samt varit lärling hos ett flertal guineanska läromästare. Under flera års tid har Ibrahima undervisat turister som kommit till Guinea för att lära sej mer om den västafrikanska musiktraditionen och hållt ett flertal workshops och kurser i Sverige.

BRA ATT VETA
Medtag egen trumma.
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad. Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017