Tillbaka till Personlig utveckling

Skapa din drömrelation

Här är en kurs för dig som vill skapa din drömrelation, oavsett om du är singel och letar partner men även om du redan är i ett förhållande eller äktenskap och vill förändra och förnya.
Ditt verkliga behov kan skilja sig mycket från det du faktiskt sänder ut till andra människor och det kan vara avgörande för en god relation att faktiskt lära sig vad man vill ha och vilka faktorer som krävs för en bra förändring.

INNEHÅLL
I kursen blandas föreläsningar med övningar. Du guidas tryggt i din egen takt och på dina egna villkor. Vi träffas en gång i veckan i sex veckor. Däremellan jobbar du hemma med både praktiska och teoretiska övningar du får på kurstillfällena. Du får verktyg och kunskap som är användbara i alla relationer och som finns kvar även efter kursens slut.

Träff 1. Vi jobbar med tekniker som säkrar att du når ditt mål. Du får också lära dig om det verktyg som kommer att ge dig din drömrelation!
Träff 2. Vi går på skattjakt! Du får insikt om vad som står i vägen för dig och hur du använder detta för att ta dig framåt.
Träff 3. Ägnas åt din del i relationen. Jag vet att du redan försökt allt du kan komma på men här jobbar vi med det du inte kommit på.
Träff 4. Då djupdyker vi in i din drömrelation och ser till att du verkligen får det du vill ha.
Träff 5. Ägnas helt åt övningar i hur du skapar din drömrelation. Hur du får det du vill ha utan att be om det, hur ni lyfter varandra till en nivå man inte når på egen hand.
Helt enkelt det där 1+1 ger 2 som alla drömmer om.
Träff 6. Nu lägger vi en plan för hur du ska bygga vidare på din drömrelation och firar dina framgångar!

KURSLEDARE
Anna Bergström
2008 lämnade Anna en relation som hon inte trivdes i och för att förstå vad som gått fel och inte behöva göra om samma misstag började hon studera och utbilda sig inom relationer.
Svaren på Annas frågor skapade en metod som hjälpt både henne själv och många andra att skapa sin drömrelation.
Anna Bergström är Co-Active Coach, utbildat på CTI i London och är certifierad enligt ICFstandard.


Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare