Meditation och avslappning – skapar lugn och balans i kroppen

Meditation utför vi för att slappna av, kunna tömma hjärnan på alla tankar när den går på högvarv. Att kunna koppla bort ljud och rörelser runt omkring oss är en konst som du får lära dig här!
Du uppnår fysisk och psykisk hälsa genom sköna meditationer och avslappning och får en djupare andning. Den inre balansen minskar stressen och gör dig öppen för ett bättre liv.

INNEHÅLL
Med hjälp av olika meditations och avslappnings övningar balanserar vi kroppens energi. Detta leder till, fysisk avspänning och mental avslappning och ger dej bättre närvaro och förbättrad andningsfunktion.

UPPLÄGG
Du lär dig meditation och avslappning, vi går även igenom viss teori.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Alla kan meditera oberoende av ålder och hälsotillstånd.

KURSLEDARE
Lise-Lotte Engelbrektsson har utbildat sej i och utövar meditation. För att få en bättre helhetshälsa själv men också för att kunna vägleda andra till att må bättre och får ett härligare liv.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ta med dig kläder som är sköna att bära och som du känner dig ledig i. Ta även med ljuslykta, vattenflaska, liggunderlag, filt och gärna en kudde så du kan ligga/sitta riktigt skönt.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse per post eller telefon före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0512-108 40

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning