Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Så söker du jobb - ansökningshandlingar

Människan mår bra av förändring och så även i yrkeslivet. Att byta jobb kan vara både utvecklande och stimulerande och kan bidra med en frisk fläkt i livet. Börja i rätt ände och få ordning på dina ansökningshandlingar!

Innehåll
Att söka jobb är inte alltid helt lätt och det kan det vara svårt att komma igång. Under denna inspirationsföreläsning lägger vi fokus på ansökningshandlingar som du behöver för att söka jobb. Kursledaren går igenom hur ansökningshandlingarna kan utformas och vad de bör innehålla. Vi tar även upp hur du kan tänka för att på ett professionellt sätt beskriva dig själv, dina erfarenheter och dina kompetenser. Vi har högt i tak och du får möjlighet att ställa frågor om att skriva CV och personligt brev.

Upplägg
Kursen omfattar en sammankomst om 3x45 minuter. Vi gör ett uppehåll under kvällen för en kopp kaffe och samtal deltagarna emellan.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Alla är välkomna!

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan