Tillbaka till Linedance

Linedance, steg 2, Laholm

Rekommenderas för dig som har dansat linedance 2-3 termin. Alla danserna är på fortsättningsnivå. Blandade dans- och musikstilar förekommer. Uppehåll vecka 8. Denna kurs hålls i Laholm, och lokalen blir antingen gymnastiksalen på Ahlaskolan eller aulan på Parkskolan.

Innehåll
Lära sig fler nya steg och repetera grundsteg i linedance och dansa olika stilar i denna dansform. Lära sig fler danser och bli mer säker på dansstegen..

Upplägg
Man lär sig 1-2 danser/gång i början, man går igenom danserna noga första gången, andra gången repeterar man bara upp danserna man fick lära sig förra gången snabbt. Var fjärde kurstillfälle är repetitionsomgång, då repeterar man stegen igen, går det bra så kan det förekomma att man får en bonusdans.

Förkunskaper
Du skall ha dansat linedance minst 2-3 terminer.

Kursledare
Annette har dansat i flera år och jobbar som pedagog till vardags.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Allt material finns att hämta på internet., Information om detta får du av ledaren.

Bra att veta
Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0430-714 01

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor