Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Dans

Zumba

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Zumba är en träningsform som innehåller mycket dans och glädje. Dansen är influerad av salsa och flera olika latinamerikanska dansstilar. Dansträningen förenar rörelser som aktiverar hela kroppen med en fantastisk dansglädje och gemenskap - Alla kan dansa zumba!

Innehåll
Du lär dig grundstegen till de fyra rytmerna salsa, merengue, reaggeton och cumbia och rör dig i takt till den svängande musiken. Du börjar med en mjukstart för att bli varm i kläderna och avslutar på topp när svetten rinner som allra mest. Du utgår ifrån din egna förmåga - så länge du har roligt så gör du rätt!

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 60 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna zumbakurs riktar sig till både dig som är nybörjare och till dig som har zumbat tidigare. Alla är välkomna!

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder och skor som är bekväma att dansa i.

Bra att veta
På denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdskuponger eller Actiway. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din anmälan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor