Tillbaka till Dans

Dans på påsklovet - dagläger 6-9 år

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Att dansa är ett härligt och frigörande uttryckssätt som är bra för både kropp och själv och ännu roligare blir det tillsammans med andra. Ta vara på påskovet och häng med på dansläger!

Innehåll
Vi lägger stort fokus på att det ska vara roligt att dansa och övar in en dans som vi sedan visar upp inför vänner och familj. Kursledaren guidar och lär ut steg till musik som gruppen tycker om att dansa till.

Upplägg
Danslägret är ett dagläger mellan klockan 10:00 och 13:00. Vi träffas påsklovsveckan på tisdag, onsdag och torsdag och dansar tillsammans. En mindre dansuppvisning hålls på torsdagskvällen.

Förkunskaper
Danslägret riktar sig till både nybörjare inom dans men också till dig som har dansat tidigare. Alla är välkomna!

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med egen vattenflaska och bär kläder som du enkelt och bekvämt kan röra dig i.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften ingår i kursavgiften och specificeras på fakturan.

Du får en faktura och kallelse skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor