Tillbaka till Matlagningskurser

Infomöte om Raw foodkock, Näringslära, Vegankock och Hälsokock Kostnadsfritt!

Ta ett steg vidare i din hälso- och matutveckling
Raw foodkock, grundutbildning i Näringslära, Vegankock och Hälsokock - är några av olika diplomutbildningar som Medborgarskolan erbjuder.

Kom och träffa vår erfarna kursledare Ulrika Hoffer och medarbetare på Medborgarskolan, få svar på dina frågor om skolan, reder ut begrepp och om innehållet i utbildningarna och möjligheter till jobb! Bli inspirerad till en ny mer hälsosam framtid.

Innehåll
Grunderna inom raw food, som ger dig möjlighet att arbeta i eller driva café, restaurang. Kunders önskemål om alternativa koster gör att du behöver ligga i framkant och spetsutbilda dig! Att kunna erbjuda goda, näringsrika och allergivänliga raw foodalternativ vill varje konferensanläggning!
Näringslära utbildningen är för dig som vill fördjupa din förståelse för hur kost och hälsa hänger ihop. Hur kroppen fungerar, maten bryts ner och näringsämnen utvinns. Du arbetar redan idag med hälsofrågor, kanske som coach, friskvårdsansvarig eller personlig tränare och vill lära dig mer om maten. En teoretisk utbildning!
Att professionellt arbeta med hälsosam mat, exempelvis som kostrådgivare, hälsokonsult, driva café eller restaurang, förbereds du inför på Hälsokockutbildningen. Eller ligger ditt fokus på vegansk mat? Det vill säga mat som helt och hållet baseras på råvaror från växtriket, blir allt mer utbrett. Fler och fler restauranger profilerar sig som helt eller delvis växtbaserade, såväl enklare kaféer till ambitiösa fine diningrestauranger. Då väljer du vegan kockutbildningen.

Kursledare
Ulrika Hoffer är kostrådgivare och varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölk och socker. Hon har specialiserat sig på matens inverkan på hjärnan, hur det vi äter påverkar vårt humör och energi - och tvärtom: hur energi och humör påverkar våra matval och ätmönster. Hon är dessutom holistisk livsstilscoach och certifierad i Stahre-metoden, ett KBT-program för att bryta med känslomässigt ätande. Ulrika är författare till boken Råsmart Familj, korad till "Årets måltidslitteratur", kategori hälsa 2011. I april 2014 gav Ulrika ut boken "Smarta sötsaker" som nu är översatt till 5 språk. Hon har även gett ut böckerna "Good mood food" 2015 ,"Ärlig mat" 2016, och "Supersnacks" 2017. Läs gärna mer här: www.rasmart.se

Anmälan
Info mötet är gratis, men anmälan bindande så vi kan planera eftermiddagen.
Välkommen!

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar dig senast 29/8 så någon annan kan överta din plats.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, STOCKHOLM (Karta)
  • Ledare:
  • Start: den 30 augusti 2017
  • Dag och tid: Onsdag 16:00-17:00
  • Kurstimmar: 1
  • Kursnummer: 19529
  • Pris: Kostnadsfritt

Fullsatt

Medborgarskolans Hus STOCKHOLM

Hagagatan 23 A, 11347 STOCKHOLM
Telefon: 010-157 63 61

Stockholm
Hagagatan 23, Box 19193
104 32 STOCKHOLM

010-157 63 61
info.sthlm@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Stockholm

Surdegsbröd, fikabröd, glutenfritt bröd – lär dig baka riktigt gott bröd på någon av våra kurser!

Se alla kurser

Lär dig dig laga, smaka. Framförallt gröna råvaror som hettas upp till 42 grader. Mat vi mår bra utav. Gott, färgstarkt och med rätt näringstänk.

Läs mer om kursen här

Frossa i choklad – lär dig göra chokladpraliner, tryfflar och sötsaker med choklad!

Se alla kurser

Indien – curryns och den vegetariska matens förlovade land. Olika språk, religioner och kulturer har präglat seder, bruk och maträtter. Grönsakerna och de vegetariska rätterna dominerar.

Indisk matlagning