Tillbaka till Konsthantverk

Dekorationer - Morsdag

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Vid skiftande årstider och högtider fylls butiker och marknader av färdiga och massproducerade kransar och dekorationer. På denna inspirationsdag få du möjlighett skapa din egna krans helt efter egen fantasi. Skapa en egendesignad dekoration till mamma!

Innehåll
Denna endagskurs med morsdagstema är perfekt för dig som önskar skapa något kreativt att dekorera hem eller ytterdörr med. Vi fokuserar på morsdag och skapar efter eget tycke och smak kransar och andra dekorationer. Du kan välja fritt vilken typ av krans eller dekoration du önskar skapa under kvällen. Kursledaren finns med och kommer med inspiration guidning och kunskap om hur då får din dekoration att hålla sig fin så länge som möjligt.

Upplägg
Kursen omfattar en sammankomst. Vi gör ett uppehåll någon gång under kvällen för gemensamt kaffe och fika. Kursen omfattar 4x45 minuter.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Alla är välkomna på denna inspirationsdag!

Kursmaterial
Material finns att köpa på plats direkt av kursledaren Kis. Kis har med sig olika typer av material så att alla kan skapa och utforma sina kransar och dekorationer efter eget tycke och smak. Om du vill skydda dina kläder rekommenderar vi att man tar med ett förkläde.

Kursledare
Kis Löfvall är konstnär och kreatör och driver företaget Spirellodesign. www.spirellodesign.se. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare