Tillbaka till Skrivarcirkel

Publicera din E-bok

Många har som mål i livet att någon gång ge ut en bok, men att övertyga ett förlag om att ge ut just din bok kan vara en lång resa som blir kantad av flera avslag. I dagens moderna samhälle finns nu möjlighet att publicera dina verk online och på så sätt nå ut med dig bok.

Innehåll
Du skapar din egna personliga elektroniska bok och lär dig hur du går tillväga för att publicera den online. Kursledaren finns till hands för inspirera och hjälpa dig ur eventuella skrivkramper. Vi använder oss av en e-tjänst och skriver på datorn för att enkelt kunna redigera. Slutprodukten blir en elektronisk bok som enkelt kan delas med släkt och vänner, eller hela världen!

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka under fyra sammankomster på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig din bärbara dator och laddare.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017