Karriärvägledning, varannan vecka

Människan mår bra av förändring och så även i yrkeslivet. Att byta jobb kan vara både utvecklande och stimulerande och kan bidra med en frisk fläkt i livet. Ge dig själv möjligheten att lyckas med karriärvägledning.

Innehåll
Att söka jobb är inte alltid helt lätt och det kan det vara svårt att komma igång. Under denna kurs i karriärvägledning får du bland annat hjälp att få ordning på dina ansökningshandlingar, träna på intervjusituationer och vägledning kring vilka arbeten du kan söka. Vi tar även upp hur du kan tänka för att på ett professionellt sätt beskriva dig själv, dina erfarenheter och dina kompetenser. Vi har högt i tak och du får möjlighet att ställa frågor om vad just du undrar över när det kommer till att söka jobb.

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka under fyra sammankomster, samma veckodag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.


Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare