Bli en ”maker” med höstens DIY- kurser

diy_kurser_hos_medborgarskolan

Har du tummen mitt i handen? Vill du sätta tänderna i ett gör det själv-projekt, men vet inte var du ska börja? Medborgarskolans nya höstkurser tar fasta på DIY-trenden och inspirerar människor som vill alltifrån att tillverka eget porslin eller koka buljong till att snickra ihop ett bord till familjen. Verktyg och kunskap ges både till novisen och den händige.

DIY eller gör-det-själv begreppet spänner brett över gränserna, och blir vanligare i takt med att människor allt mer söker sig bort från skrivbordet. Medborgarskolans nya DIY-kurser tar sin kraft från den uppmärksammade så kallade ”maker”-rörelsen som innebär en längtan av att vilja lära sig nya saker - själv eller tillsammans med andra.

Med gör-det-själv trenden har det vuxit fram en skaparglädje. DIY står för att man skapar något unikt och användbart med hjälp av kreativa idéer och fiffiga lösningar. Med dagens miljötänk och strävan efter att bli mindre materiell, kände vi att det ligger rätt i tiden att erbjuda kurser där man kan vara händig tillsammans med andra. Medborgarskolan blir en plats att mötas på, ett gym för hjärnan.

Kurser i DIY

Visar 1-3 av 3 träffar

 1. DIY Påsklov: Pyssla till påsk Vuxen + 1 barn

  Plats: Örebro Tidpunkt: lö 14:00 Startdatum: 2018-03-24

  Pris: 350 kr

  1 tillfälle

  Visa mer info Visa
  Dela: Twitter Facebook
 2. DIY Påsklov: Pyssla till påsk Vuxen + 1 barn

  Plats: Örebro Tidpunkt: lö 10:00 Startdatum: 2018-03-24

  Pris: 350 kr

  1 tillfälle

  Visa mer info Visa
  Dela: Twitter Facebook
 3. Möbelmålning - Måla liten möbel med kalkfärg

  Plats: Helsingborg Tidpunkt: lö 10:00 Startdatum: 2018-03-31

  Pris: 1195 kr

  1 tillfälle

  Visa mer info Visa
  Dela: Twitter Facebook

Visar 1-3 av 3 träffar