Lidingö

Kurser Medborgarskolan Stockholm

Äntligen sommar!

Vårterminen närmar sig sitt slut och snart kan vi äntligen ta dagarna lite mer som de kommer. Vi har tagit fram en mängd roliga sommarkurser som barn och vuxna kan fylla sommardagarna med. Tillhör du dem som funderar på att börja studera i sommar? Då ska du gå någon av våra onlinekurser där du själv bestämmer var du vill plugga: I stan eller på landet, i hängmattan eller på stranden.

En riktigt härlig sommar önskar vi!

Du vet väl att du kan delbetala kursavgiften, kontakta oss för mer information på telefon 010-157 63 95 (OBS! nytt telefonnummer) eller via mejl: lidingo@medborgarskolan.se

Yrkesinriktade grundutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?