Linköping

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Vår verksamhet är öppen för alla.
Utöver vårt breda kursutbud arrangerar vi föreläsningar, studiecirklar, konstutställningar och utbildningar för företag samt håller med replokaler åt band. Varje år medverkar närmare en miljon deltagare i någon av alla
våra aktiviteter. Välkommen till Medborgarskolan du också!

BIld på tovade röda hjärtan

Lär dig att tova!

Nybörjarkurs i Ulltovning Startar 4/3.
Är du nyfiken på den gamla tekniken att tova i ull? När du väl kan grunderna kan du tova allt från ett par tofflor till ett smycke, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna!

Läs mer och anmäl dig här!

Bild på kvinna som sjunger

Var med och starta vår nya kör - Badrumskören!

Kören för alla som tycker om att sjunga! Du behöver inte vara duktig på att sjunga utan här är vår ledstjärna sångglädje. Körledare är Jenni Åström. Hon är utbildad vid Musikalakademien i Strömbäck.

Anmäl dig till kursen

Bild från silversmideskurs

Helgkurs i Silversmide

Låt dig inspireras av din favoritdesigner eller designa något alldeles unikt. I den här kursen får du designa och forma dina egna idéer. Startar 7/3 och 11/4

Läs mer och anmäl dig här!

Bild på kvinna med kamera.

Du, din kamera och flygplan!

Lär dig ta bilder på Flygvapenmuseum i Linköping. Det här är ett tillfälle för dig som kanske har gått fotografering grundkurs eller har fotat lite grann förut. Söndag 8/3 kl. 12:00-17:00.

Läs mer och anmäl dig här!

Collegium, MJärdevi

Här hittar du oss i Linköping!

Du hittar du oss i fräscha lokaler på Collegium,Teknikringen 7, Mjärdevi.

Klicka här för karta och vägbeskriving.

Vår musikverksamhet finns numera på Storgatan 40, mitt i centrum. Där hittar du också vår butiks- och studielokal, som är bemannad emellanåt.

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Akademiebokhandeln

Rabatt på kursmaterial!

Som kursdeltagare hos oss får du rabatt när du handlar kurslitteratur hos www.bokus.com och Akademibokhandeln.

Läs mer här!

Medborgarskolans Studieverkstad, Linköping

Vuxenutbildningen Studieverkstaden

Medborgarskolan erbjuder kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå samt orienteringskurser. Du kan läsa svenska, engelska, matematik och samhällskunskap, religion eller en datakurs. Vi använder iPad som ett pedagogiskt verktyg, i första hand för elever i SFI och Orienteringskurser.

Läs mer om kursutbud och ansökan