Linköping

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Vår verksamhet är öppen för alla.
Utöver vårt breda kursutbud arrangerar vi föreläsningar, studiecirklar, konstutställningar och utbildningar för företag samt håller med replokaler åt band. Varje år medverkar närmare en miljon deltagare i någon av alla
våra aktiviteter. Välkommen till Medborgarskolan du också!

Per Holknekt

Föreläsning med Per Holknekt

"Kan jag, kan du, kan vem som helst!" Per Holknekt har varit en dyrkad skateboardstjärna, modedesigner och entreprenör samt var en av grundarna till klädföretaget Odd Molly, som han senare sålt för mångmiljonbelopp. Inget av detta har gjort honom lycklig.

I höst föreläser Per Holknekt om sitt liv – och nu får du en exklusiv möjlighet att lyssna på hans föreläsning hos oss. Biljettpris: 250:-. I priset ingår kaffe och smörgås i pausen.

Anmäl dig här!

Pitcha professionellt - presentationer som når fram!

En träffsäker presentation kan höja ditt företags varumärke och stärka din personliga konkurrenskraft. Kommunikationskonsult Lina Horndahl, som driver ProPitch, hjälper entreprenörer att attrahera sina drömkunder genom att kommunicera effektivt och pitcha professionellt.

Vill du utveckla dina färdigheter att göra presentationer med eftertryck? Då är det här kursen för dig! Kursdatum: Fredag den 2/10 och fredag 9/10, kl.  8-16. Deltagaravgift: 3 500 kr.

Anmäl dig här!

Collegium, MJärdevi

Här hittar du oss i Linköping!

Du hittar du oss i fräscha lokaler på Collegium,Teknikringen 7, Mjärdevi.

Klicka här för karta och vägbeskriving.

Vår musikverksamhet finns numera på Storgatan 40, mitt i centrum. Där hittar du också vår butiks- och studielokal, som är bemannad emellanåt.

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Akademiebokhandeln

Rabatt på kursmaterial!

Som kursdeltagare hos oss får du rabatt när du handlar kurslitteratur hos www.bokus.com och Akademibokhandeln.

Läs mer här!

Medborgarskolans Studieverkstad, Linköping

Vuxenutbildning Komvux

Medborgarskolan erbjuder kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå samt orienteringskurser. Du kan läsa svenska, svenska som andra språk, engelska, matematik och samhällskunskap eller en dataorientering. Bärbara datorer och iPads finns för utlåning dagtid och används i undervisningen som ett pedagogiskt verktyg.

Läs mer om kursutbud och ansökan