Linköping

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser – och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Vår verksamhet är öppen för alla.
Utöver vårt breda kursutbud arrangerar vi föreläsningar, studiecirklar, konstutställningar och utbildningar för företag samt håller med replokaler åt band. Varje år medverkar närmare en miljon deltagare i någon av alla
våra aktiviteter. Välkommen till Medborgarskolan du också!

Bild på segelbåt

Kurs i Förarintyg.

På lördag och söndag 11-12/4 är det dags för helgkurs i Förarintyg kl. 09:00-16:00. Kom! Snart är det tid för livet på sjön!

Läs mer och anmäl dig här

Bild från silversmideskurs

Helgkurs i Silversmide

Låt dig inspireras av din favoritdesigner eller designa något alldeles unikt. I den här kursen får du designa och forma dina egna idéer. Startar 7/3 och 11/4

Läs mer och anmäl dig här!

Collegium, MJärdevi

Här hittar du oss i Linköping!

Du hittar du oss i fräscha lokaler på Collegium,Teknikringen 7, Mjärdevi.

Klicka här för karta och vägbeskriving.

Vår musikverksamhet finns numera på Storgatan 40, mitt i centrum. Där hittar du också vår butiks- och studielokal, som är bemannad emellanåt.

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Akademiebokhandeln

Rabatt på kursmaterial!

Som kursdeltagare hos oss får du rabatt när du handlar kurslitteratur hos www.bokus.com och Akademibokhandeln.

Läs mer här!

Medborgarskolans Studieverkstad, Linköping

Vuxenutbildningen Studieverkstaden

Medborgarskolan erbjuder kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå samt orienteringskurser. Du kan läsa svenska, engelska, matematik och samhällskunskap, religion eller en datakurs. Vi använder iPad som ett pedagogiskt verktyg, i första hand för elever i SFI och Orienteringskurser.

Läs mer om kursutbud och ansökan