Gamrocken 31/7 -1/8 i Ludvika

Missa inte Gamrocken 31/7 -1/8 i Ludvika, Två dagar, tre scener, 40 band. Crucified Barbara, Kartellen, Rootvälta, Skitarg, The Hymans och The Liptones tillsammans med 34 band från Amplified, Medborgarskolans musikverksamhet.

Det är femte året för Gamrocken. Intresset från banden och publiken växer för varje år som går.
- Min förhoppning är att det blir en riktigt bra festival med samma sköna stämning som tidigare år, säger Alexander Högbom festivalgeneral och musikansvarig för Medborgarskolans musikverksamhet i Dalarna.

Festivalen bjuder på rock, pop, hip hop, black, death, grind, punk och noice. Liksom förra året är den uppdelad efter genre på Ljusets och Mörkrets dag. Ett koncept som funkar då dagarna lockar olika typer av publik.
- Vi har spelningar från 16-tiden till midnatt. Mat och dryck finns att köpa på festivalområdet och i år har vi också en egen öl Gampilsner, berättar Alexander Högbom.

Sakıp Murat Yalçın, nationell verksamhetsutvecklare på Medborgarskolan, tycker att Gamrocken är ett bra exempel på vilka möjligheter som skapas genom folkbildningen.
- Medborgarskolan vill erbjuda bra förutsättningar för banden att utvecklas. Av de ca 1 500 band som verkar inom musikverksamheten får nu 34 chansen att visa vad de går för i festivalsammanhang.

Biljetter
Biljetter förköp via Ticnet: 170 kr per dag
Biljetter kan även köpas i entrén på Piren: 200 kr f��r en dag, 300 kr för två dagar.
Åldersgräns 18 år

Gamrockens webbplats
Gamrocken på Facebook

För mer information kontakta:
Alexander Högbom, festivalgeneral och musikansvarig Dalarna, Medborgarskolans Amplified, alexander.hogbom@medborgarskolan.se, tel: 072-729 1691

Sakıp Murat Yalçın, nationell verksamhetsutvecklare Medborgarskolan, sakip.murat.yalcin@medborgarskolan.se, tel: 073- 866 6017