Örnsköldsvik

Välkommen

Medborgarskolan

Med känsla.

Det bubblar och sjuder hos Medborgarskolan.Vi vet att individen utvecklas bäst tillsammans med andra. Hos oss finns massor av kurser inom olika områden. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Elda på din talang hos oss. Varmt välkommen!

medborgarskolan Personalfacebook Följ oss på Facebook

Vi söker en cirkelledare med teaterintresse!

Medborgarskolan i Örnsköldsvik söker cirkelledare med teaterintresse!

Vi utökar vår verksamhet, och söker dig, en drivande teaterintresserad ledare, som tillsammans med vänner och andra vill jobba tillsammans i en grupp. Du kommer leda deltagarna då ni arbetar med manus, planera med rekvisita, produktion, och slutligen sätta ihop en teaterföreställning. Vi ser gärna att du även coachar deltagarna kring skådespel.

Vi utgår från Medborgarskolans lokaler, och i slutändan kan vi hyra teaterscen för föreställning live!

Intresserad? Tveka inte att höra av dig! Kontakta vår verksamhetsansvarige, Susanne Östlund, på telefon eller e-post.
0660-699203
susanne.ostlund@medborgarskolan.se

Läs mer!

Pärla för vuxna!

Pärla för vuxna!

Är ni ett gäng som vill skapa alster genom att lägga pärlor? Då får ni gärna sitta hos oss i lugn och ro, dessutom utan kostnad!

Läs mer!

Bli kursledare hos oss!

Bli kursledare och dela med dig av din kunskap i ämnet
du brinner för!

Att vara kursledare hos oss är ett roligt, kreativt och stimulerande arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare i alla åldrar, som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Vi erbjuder dig också pedagogisk stimulans och utveckling genom våra kostnadsfria ledarutbildningar.

Intresserad? Kontakta oss på tel. 0660-16909 eller ornskoldsvik@medborgarskolan.se.