Replokaler

Att få hålla på med det man älskar mest och brinner för är en härlig känsla. Vissa gör det som ett fritidsintresse och andra med målet att kunna arbeta heltid med musiken och skapandet. Hur vill du utvecklas?

I Mälardalensregionen samarbetar vi idag med över 200 musikgrupper, ungdomar och vuxna där individens intresse och mål prioriteras. I Västerås, Uppsala och Enköping har vi etablerade musikhus där man som band har möjlighet att hyra replokal. Mer om våra musikhus kan du läsa längre ner på sidan.

Förrutom replokaler kan vi även stötta med coachning och vägledning både för dig som musiker och för bandet. Vi har proffisionella musiker som på heltid arbetar med musikhusen och bandens utveckling. Workshops, clinics, föreläsningar, spelningar och annat arrangeras årligen - både lokalt och nationellt.

Är du intresserad att hyra replokal eller har du egen replokal och vill samarbeta med oss? Ring så berättar vi mer!

Om våra musikhus/ replokaler

Hangaren i Västerås
Musikhuset Hangaren ligger på Flottiljgatan bara en stenkast från flygplatsen i Västerås. Det fd. logementshuset har ca 45 replokaler. Hög säkerhet, wifi och fri parkering finns och alla som repar har tillgång till lokalen dygnet runt.

Hangaren i Enköping
I huset på Gesällgatan finns ett 10-tal replokaler. Huset är utrustat med larm, fri parkering finns och alla som repar har tillgång till lokalen dygnet runt.

Hangaren i Uppsala
Musikhuset ligger 10 minuters gångväg från resecentrum på Bergbrunnagatan 20 i Boländerna. Huset är utrustat med gratis wifi och alla som repar har tillgång till lokalen dygnet runt.

Replokaler och musikverksamhet i Södermanland
Vi utvecklar ständigt nya samarbeten och just nu runt om i Södermanland. Har du egen replokal i området och är intresserad att samarbeta med oss, ring Richard Holmgren på tfn 010- 15 75 217 för mer information.

Kontakta oss

Richard Holmgren, Verksamhetsansvarig
Musikhuset Hangaren, Västerås, Enköping, Södermanland
Tfn 010- 15 75 217, richard.holmgren@medborgarskolan.se

Emma Hedermo, Verksamhetsansvarig
Musikhuset Uppsala
Tfn 010- 15 75 208, emma.hedermo@medborgarskolan.se

Besöksadresser

Musikhuset Hangaren
Flottiljgatan 63
721 31 Västerås

Musikhuset Hangaren
Gesällgatan
745 39 Enköping

Musikhuset Hangaren
Bergbrunnagatan 20
753 23 Uppsala