Bli kursledare

Dela med dig av din kunskap,
inspirera andra och ha roligt!

Vi utvecklar ständigt vårt kursutbud och söker därför kontinuerligt nya kursledare inom olika ämnen. Kontakta ditt närmaste lokalkontor för mer information och ansökan!

Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk ledare. Du brinner för ditt ämne och vill dela med dig av din kunskap till andra. Du är strukturerad, positiv och gillar att träffa många nya människor. Du har goda till mer avancerade kunskaper inom ämnet. Tidigare erfarenheter som pedagog eller cirkelledare är meriterande.

Som kursledare erbjuder du vanligtvis en eller ett fåtal kurser per termin, oftast en kväll i veckan. Helt beroende på efterfrågan i ditt ämnesområde. Undervisningen sker i form av gruppundervisning. Deltagarantalet varierar mellan allt från 4 till 12 deltagare. Som ledare i tex. språk, data och ekonomi kan du dessutom erbjuda individuell undervisning där arbetstiden beslutas mellan dig och den enskilda eleven.

Kursledare inom företagsutbildning

På flera orter i Mäladalen erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för företag och organisationer. Dessa utbildningar kräver mer avancerad kunskap inom ämnet, att du är flexibel och har möjlighet att undervisa dag- och kvällstid.

Information och ansökan

Alla ansökningar tas emot via e-post och skickas till malardalen@medborgarskolan.se