Lediga jobb!

Just nu söker vi...

Sångpedagog - Uppsala

Vi söker dig som är utbildad sångpedagog och gärna med erfarenhet av att undervisa. Du är självgående, strukturerad och känner dig bekväm i din roll som lärare. Undervisningen sker i form av enskild undervisning. Anställningens omfattning varierar utifrån efterfrågan och arbetstiden förläggs mest till eftermiddag/kväll. Det är därför viktigt att du som söker tjänsten är inställd på varierande arbetstider. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

INTRESSERAD?
Skicka in CV och personligt brev till azemina.osmancevic@medborgarskolan.se. Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Kursledare i betonggjutning - Uppsala

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med materialet och vill dela med dig av dina kunskaper. Du ska behärska olika gjutningstekniker, dekorationstekniker och materiallära.
Vi söker dig som är lyhörd och bekväm med att lära ut. Det är viktigt att du är en pedagogisk ledare som skapar ett gott inlärningsklimat. Du är strukturerad, engagerad och gillar att träffa många nya människor. Tidigare erfarenheter som pedagog eller cirkelledare är meriterande.

Undervisningen sker i form av gruppundervisning. Arbetstiden är främst belagd till helger men eftermiddag och kväll kan även förekomma. Det är därför viktigt att du som söker tjänsten är inställd på varierade arbetstider. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Arbetstid/Varaktighet: Start september - oktober 2016. Cirka 2 helger per termin, 6 studietimmar per helg och kurs.

INTRESSERAD?
Skicka in CV och personligt brev till elin.liss@medborgarskolan.se Vi tar endast emot ansökningar via mail.

För fler lediga tjänster på Medborgarskolan runt om i landet - klicka här!