Falun

Medborgarskolan

Med känsla.

Det bubblar och sjuder hos Medborgarskolan.Vi vet att individen utvecklas bäst tillsammans med andra. Hos oss finns massor av kurser inom olika områden. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Elda på din talang hos oss. Varmt välkommen!

medborgarskolan Personalfacebook Följ oss på Facebook

Kursledare i spanska sökes

Just nu söker vi ledare i spanska till våra kurser i Falun! Kan du spanska och vill dela din passion för språket och den spanska kulturen med andra? Tycker du om att träffa nya människor? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Intresserad? Tveka inte! Skicka ett personligt brev och CV till verksamhetsansvarig i Falun, Carina Stynsberg, redan idag!

Ansök!

Kursledare i franska sökes

Just nu söker vi ledare i franska till våra kurser i Falun! Kan du franska och vill dela din passion för språket och den franska kulturen med andra? Tycker du om att träffa nya människor? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Intresserad? Tveka inte! Skicka ett personligt brev och CV till verksamhetsansvarig i Falun, Carina Stynsberg, redan idag!

Ansök!

Kurbits

Kom och lär dig kurbitsens vackra och fantasifulla mönster, de traditionella färgerna och den rätta penseltekniken. Välkommen!

Till våra konst och hantverkskurser!