Gävle

Medborgarskolan

Med känsla.

Det bubblar och sjuder hos Medborgarskolan.Vi vet att individen utvecklas bäst tillsammans med andra. Hos oss finns massor av kurser inom olika områden. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Elda på din talang hos oss. Varmt välkommen!

medborgarskolan Personalfacebook Följ oss på Facebook

Kursledare för Medspråk sökes i Gävle

Har du ett intresse för språk och andra kulturer? Vill du ge av din tid och ditt engagemang för ett bättre Sverige? I så fall är det just dig vi söker som medspråkare!

Medspråkaren är en svenskspråkig person som tycker om människor, är intresserad av språk och kultur, vill lära sig mera och utvecklas samt vill göra någonting meningsfullt. Nu söker vi en ledare för våra Medspråkskurser i Gävle!

Intresserad? Hör av dig redan idag på e-post gastrikland@medborgarskolan.se eller ring 026-605080. Välkommen!

Mer information.

Gefle Skivmässa 2018!

Lördag 28 april 2018 är det återigen dags för Gävles egen skivmässa. Mycket är sig likt, det mesta faktiskt. Vi kommer åter igen att hålla till vid fantastiska Gasklockorna och mässbesökare får även nästa år göra skivaffärer i Lilla Klockan.

För mer information, klicka här!

Vill du ställa ut, sälja skivor eller på annat sätt deltaga under skivmässan? Klicka här för att komma till anmälningsformuläret!