Gefle Skivmässa 2018!

Lördag 28 april är det dags för Gefle Skivmässa igen. Precis som tidigare år äger detta rum vid Gasklockorna i Gävle. Under dagen finns mängder av försäljare i Lilla Gasklockan där du kan köpa musik på både vinyl och CD. Nytt och begagnat. Entré till skivmässan är 50 kr som betalas på plats. På kvällen är det dags för konsert i Stora Gasklockan och på scen ser vi inga andra än Sator, Imperial State Electric och Thundermother. Biljetter till Gefle Skivmässa släpps idag och finns på Tickster!

Gefle Skivmässa är mycket mer än en traditionell skivmässa. Här får besökarna möjlighet att uppleva författarbesök, konstutställningar och lokal musik. Allt i anslutning till skivmässan, då i lokalerna som kallas Retorterna där även restaurangen finns. Såklart är det fri entré till hela Retorten där Gävle Bibliotek står för programmen på Blå respektive Röda Scenen.

Sator är ett av Sveriges populäraste liveband. Ända sedan de bildades i Borlänge 1981 har de varit en viktig del i Sveriges rockliv.

Imperial State Electric kretsar kring Nicke Andersson som vi tidigare sett i band som The Hellacopters, Entombed och mänger av andra projekt.

Thundermother grundades 2010 av Filippa Nässil och de har turnerat flera varv runt landet sedan dess.

* Observera att förköpet gäller konserterna i Stora Gasklockan och att entré till skivmässan ingår. För besökare som endast är intresserade av att bläddra i skivbackar i Lilla Gasklockan krävs inget förköp. Inträde (50 kr) löses på plats. Fri entré till Retorterna.

Vill du ställa ut, sälja skivor eller på annat sätt deltaga under skivmässan?

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret!

Miljömärkt event
Vi är stolta över att ha blivit miljöcertifierade av Håll Sverige Rent och dess Miljömärkt Event. Vi sällar oss i skaran ambitiösa arrangörer såsom Vasaloppet, Popaganda och Medeltidsveckan. Läs mer på: http://www.hsr.se/miljomarkt-event

Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/gefleskivmassa/
Event: https://www.facebook.com/events/307018236426094/
Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/6bdedhpjwj1p9ed/
Hitta till Gasklockorna: https://goo.gl/maps/o9FkS8YkfZ72