Ludvika

Medborgarskolan

Välkomna hösten med ny kunskap!

Redan nu finns massor av kurser inför hösten färdiga att anmäla sig till. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Välkommen till Medborgarskolan 2016 där vi hoppas du finner din lust att lära!

medborgarskolan Personal │ facebook Följ oss på Facebook

Behöver du någonstans att repa?

Glashuset i Ludvika har 22 replokaler, en inspelningstudio, en lokal för enskild undervisning och en redigeringsstudio för film. Tre av dessa lokaler är fullt utrustade med PA, trummor, gitarr- och basstärkare samt instrument. Det finns alltid plats för fler band och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har spelat en längre tid. Och bäst av allt är att det är helt gratis. Välkommen!

Till Glashuset

Intensivkurs brudvals

Ska ni gifta er snart? Nervös inför kvällens och ditt livs viktigaste dans? Inga problem. Med vår intensivkurs med fokus på brudvals får du koll på dina (och din partners) fötter.
En rolig och annorlunda kurs som ger dig ovärderliga tips och skön avkoppling mellan skapande av bordsplaceringslappar och tårtprovning.

Läs mer här