Glashuset - replokaler

Amplified logo

Amplifieds musikhus i Ludvika har replokaler för band som har studiecirklar hos Medborgarskolan. Utöver replokaler blir banden erbjudna bl.a spelningar, tid i studion och andra möjligheter till utveckling. Banden repar gratis! För att få mer information om våra replokaler och studiecirklar, ring Alexander.

Basgitarr
Glashuset har idag sammanlagt 22 replokaler. Tre av dessa lokaler är fullt utrustade med PA, trummor, gitarr- och basstärkare samt instrument, för de band som inte har egen utrustning.

Band på scen
Banden får möjlighet att stå på bra scener, men bra ljud och ljus. Här "Northern Ladies" från Amplifieds vårturné "Amptour 2015". Foto: Robin Mattsson

Gamrocken
I Ludvika arrangeras årligen Gamrocken, en tvådagarsfestival med flera större headlines och ca 36 band från Amplifieds verksamhet i Sverige. Vill du spela med ditt band på Gamrocken? Hör av dig till ditt lokala Medborgarskolankontor.

Amplified Studio
På Glashuset i Ludvika har vi en fullt utrustad studio. Spela in själva, ta med egen tekniker eller välj någon av våra studiotekniker. Det går att spela in dygnet runt.

Kontakta vår musikansvarige för visning och mer info.
Alexander Högbom: 072-729 16 91
Mail: alexander.hogbom@medborgarskolan.se
Besök Glashuset.nu