Örnsköldsvik

Välkommen

Medborgarskolan

Välkomna hösten med ny kunskap!

Redan nu finns massor av kurser inför hösten färdiga att anmäla sig till. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Välkommen till Medborgarskolan 2016 där vi hoppas du finner din lust att lära!

medborgarskolan Personal │ facebook Följ oss på Facebook

Bli kursledare hos oss!

Bli kursledare och dela med dig av din kunskap i ämnet
du brinner för!

Att vara kursledare hos oss är ett roligt, kreativt och stimulerande arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare i alla åldrar, som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Vi erbjuder dig också pedagogisk stimulans och utveckling genom våra kostnadsfria ledarutbildningar.

Intresserad? Kontakta oss på tel. 0660-16909 eller ornskoldsvik@medborgarskolan.se.

Hönskurs - kan man ha det trevligare?

Vår "Att skaffa höns"-kurs i Ö-vik är nu i full gång!
Förväntansfulla kursdeltagare samlades i hönshuset, bland höns, tuppar och kycklingar, på den vackra gården Gårdsbacken för en första lektion i hönskunskap. När hönsen började göra kväller drog sig kursledare och deltagare in i stugvärmen för att fortsätta kacklet runt fikabordet med hembakad blåbärspaj och vaniljsås. Kursledarna Paula och Dan svarade på många frågor om sittpinnar, hönsraser, reden och foder innan kursens allra första tillfälle var till ända – nu ser vi fram emot nästa!
Läs mer på Gårdsbackens fina blogg.

Är hönskursen något för dig? Läs mer och anmäl dig här!