Östersund

Medborgarskolan

Med känsla.

Det bubblar och sjuder hos Medborgarskolan.Vi vet att individen utvecklas bäst tillsammans med andra. Hos oss finns massor av kurser inom olika områden. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Elda på din talang hos oss. Varmt välkommen!

medborgarskolan Personalfacebook Följ oss på Facebook

Kursledare sökes

Vi planerar nu att utöka vårt kursutbud och vi söker därför kursledare till våra kurser i Östersund. Vill du dela med dig av din kunskap, ha roligt ochsamtidigt tjäna en slant? Bli kursledare hos oss på Medborgarskolan i Östersund!

Tveka inte att höra av dig!

Klicka här för mer information!

Välkommen på en fikastund med snack på svenska!

På Medborgarskolan i Östersund har vi en nystartad medspråksgrupp som på kort tid har blivit blev en riktig succé! På torsdagar samlas deltagare från hela världen för att ha trevligt och träna vardagssvenska över en kopp kaffe. Välkommen!

Läs mer!

Nattvandring.nu i samarbete med Medborgarskolan

Nattvandring.nu är en politiskt och religiöst obunden stiftelse som arbetar för att utveckla, stödja och främja nattvandring i hela landet. Ambition med samarbetet mellan nattvandring.nu och Medborgarskolan är att förstärka och stärka föräldra- och vuxenansvaret i samhället.

Läs mer om nattvandring.nu och Medborgarskolans samarbete!