Sundsvall

Medborgarskolan

Det kokar på Medborgarskolan.

Det bubblar och sjuder hos Medborgarskolan.Vi vet att individen utvecklas bäst tillsammans med andra. Hos oss finns massor av kurser inom olika områden. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Elda på din talang hos oss. Varmt välkommen!

medborgarskolan Personalfacebook Följ oss på Facebook

Kursledare sökes

Vi planerar nu att utöka vårt kursutbud och vi söker därför kursledare till våra kurser i Sundsvall. Vill du dela med dig av din kunskap, ha roligt ochsamtidigt tjäna en slant? Bli kursledare hos oss på Medborgarskolan i Sundsvall!

Tveka inte att höra av dig!

Klicka här för mer information!

Jägarskola i Sundsvall

Enligt Jägarförbundet examinerar Medborgarskolans jägarskola flest jägare i Sundsvallsområdet! Vår jägarskola ger dig, förutom en fullgod jägarexamen, bred kunskap i jakt och vapen såväl som om lagar och ekologi.

Just nu finns det fortfarande kvar platser på våra kurser i Härnösand. Klicka på länken nedan för mer information och anmälan.

Våra kurser

Lär dig dansa!

Medborgarskolan i Sundsvall samabetar med Danceworld som vänder sig till danssugna i alla åldrar! Här hittar du danskurser i allt från hiphop, disco och jazz till klassisk balett, R&B och commercial - för nybörjare såväl som elitdansare. Välkommen!

Läs mer

Galleri Granen

Du hittar Galleri Granen i fina ljusa lokaler på Storgatan 5 i Sundsvall. Titta förbi och ta del av någon av våra utställningar. Välkommen!

Galleri Granen, Storgatan 5, Sundsvall.
Öppet måndag-fredag, klockan 11-16.