Sundsvall

Medborgarskolan

Välkomna hösten med ny kunskap!

Redan nu finns massor av kurser inför hösten färdiga att anmäla sig till. Du kanske vill boka en fortsättningskurs på något du redan testat på men vill lära dig mer om? Kanske är det dags att ta tag i en ny eller gammal dröm? Utveckla ett fritidsintresse eller byta karriär helt och hållet? Välkommen till Medborgarskolan 2016 där vi hoppas du finner din lust att lära!

medborgarskolan Personal │ facebook Följ oss på Facebook

Kursledare sökes!

Bli kursledare och dela med dig av din kunskap i ämnet du brinner för!
Just nu söker vi kursledare i:

Möbelsnickeri - Möbelrenovering - Träslöjd

Kurserna kommer hålla till i den härliga båtbyggarverkstaden i vackra Svartvik strax utanför Sundsvall! Prova på ett roligt, kreativt och stimulerande arbete, här möter du positiva och engagerade kursdeltagare i alla åldrar,som hela tiden vill lära sig mer. Välkommen till Medborgarskolan!

Läs mer...

Jägarskola i Sundsvall

Enligt Jägarförbundet examinerar Medborgarskolans jägarskola flest jägare i Sundsvallsområdet! Vår jägarskola ger dig, förutom en fullgod jägarexamen, bred kunskap i jakt och vapen såväl som om lagar och ekologi.

Just nu finns det fortfarande kvar platser på våra kurser i Härnösand. Klicka på länken nedan för mer information och anmälan.

Våra kurser

Lär dig dansa!

Medborgarskolan i Sundsvall samabetar med Danceworld som vänder sig till danssugna i alla åldrar! Här hittar du danskurser i allt från hiphop, disco och jazz till klassisk balett, R&B och commercial - för nybörjare såväl som elitdansare. Välkommen!

Läs mer

Galleri Granen

Du hittar Galleri Granen i fina ljusa lokaler på Storgatan 5 i Sundsvall. Titta förbi och ta del av någon av våra utställningar. Välkommen!

Galleri Granen, Storgatan 5, Sundsvall.
Öppet måndag-fredag, klockan 11-16.