Ledig tjänst

Marknads- och kommunikationsansvarig, placering Gävle

MK

Vi söker nu en marknads och kommunikationsansvarig till regionen. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med och utveckla vår externa kommunikation, samordna och planera regionens marknadsföringsaktiviteter och använda de verktyg och kanaler som finns för kommunikation och marknadsföring. Du ska ansvara för daglig uppdatering av innehållet på den regionala och verksamhetsorternas webbplatser och i vårt verksamhetssystem.

Som marknads- och kommunikationsansvarig har du budgetansvar och vi förväntar oss att du har ett ekonomiskt tänkande. Du rapporterar till regionchefen ochkommer att ingå i ett nationellt nätverk med kollegor från övriga regioner.
Vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring och kommunikation. Du bör ha erfarenhet av EPiServer, Sharepoint, InDesign och Photoshop och bör ha öga för grafisk design. Du är en god skribent med förmåga att uttrycka dig säljande och erfarenhet av arbete med sociala medier och nyhetsbrev via e-post är meriterande. Arbetet innebär många kontakter både inom Medborgarskolan och med leverantörer. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (provanställning) och stationerad vid regionkontoret i Gävle. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till Carina Fridell, regionchef, på telefon: 070-681 16 68
Välkommen med din ansökan inklusive löneanspråk senast 2016-02-14 till carina.fridell@medborgarskolan.se