Skriv klart din roman på en vecka i en härlig sommaridyll

Kan man skriva klart sin roman på en vecka? Javisst, det handlar bara om att ge sig själv tid. I den här kursen sätter du dig och ditt romanskrivande i centrum under några kreativa sommardagar. När du åker hem på lördagen bär du inte bara med dig en fantastisk upplevelse, du bär även din första roman under armen!

Residens Engeltofta

Engeltofta recidens

Många av oss drömmer om att skriva en roman. De flesta stannar vid drömmen eller vid ett antal sidor som blir liggande i en byrålåda. Varför? Därför att vi behöver stöttning och professionell hjälp för att ta ett romanprojekt i hamn. Men den viktigaste faktorn för att få klar en roman är – tid. Vi ger oss sällan den sammanhållande tid ett romanprojekt behöver. På den här intensivkursen får du möjlighet att leva och vistas i ditt romanprojekt under en vecka. Tillsammans med likasinnade sitter du vid havet och skriver och får all den hjälp och handledning du behöver av en erfaren kursledare. Målet är att du på lördagen, vid hemresan, har en färdig roman.

Tid
Från söndag 28 juni 2015 kl 17 till och med lördag 4 juli 2015 kl 13.

Plats
Engeltofta konferenshotell vid kusten, en halv mil utanför Gävle, med badstrand mot havet, båtbrygga, restaurang, minigolf och promenadstråk. Boendet består av eget sovrum och eget badrum med dusch i delad lodge (delas av två personer) i nybyggda Sea Lodge, vars 57 kvm förutom sovrum och badrum innefattar gemensamt vardagsrum, pentry och uteplats med havsutsikt. (Läs mer om Engeltofta här.)

Sea lodge

Boende i nybyggda sea lodges

Kursledare
Hans Carstensen, författare och pedagog. Har lett skrivarkurser i tjugo år och sett flera av kursdeltagarna bli publicerade. Hans har bland annat publicerat tre egna romaner och vunnit nationella priser som dramatiker och komiker. Berättarpodden Storytalk om berättandets hantverk görs också av Hans. Här kan du lyssna på intervjuer med författare, förläggare, journalister med flera.

Pris
5 600:- inkl boende med helpension.

OBS! Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag 11 maj 2015.

Läs mer och anmäl dig här!

Engeltofta