Marielle Persson

Mitt namn är Marielle Persson. Jag är ledare i babysim, miniplask, minisim och simskola.

2006 utbildade jag mig till simlärare och jobbade som det under två somrar på badet i Mellansel. 2010 började jag jobba som simlärare på IKSU i Umeå vid sidan av mina studier. Hösten 2010 fick jag upp ögonen för babysim och fick då gå babysiminstruktörsutbildningen i Uppsala i december samma år. Jag gjorde min praktik på IKSU Babysim och blev senare diplomerad instruktör. Jag är även ansluten instruktör i Svenska Babysimförbundet.

Sedan september 2011 jobbar jag med babysim, miniplask, minisim och simskola via Medborgarskolan. Jag trivs otroligt bra och känner att jag har ett privilegium att få umgås med så många fina familjer.
För mig handlar mina kurser om att få en trevlig och mysig stund i vattnet – i första hand. Sedan får man även träffa andra familjer och barn, barnet får vattenvana, respekt för vattnet och vi gör en massa roliga aktiviteter. Det viktigaste av allt är att det inte finns några krav!

Jag är en person som har väldigt lätt till skratt och därför är stämningen väldigt god under hela lektionstiden. Jag hoppas att du och din familj vill börja simma hos mig. Vi ses!