Nordmaling

Förarbevis skoter - kursstarter 12 feb och 5 mar

FINNS ÄVEN I UMEÅ. Kursens upplägg följer transportstyrelsens föreskrifter för förarbevis för snöskoter som trädde i kraft 1 oktober 2009. Du får kunskaper om snöskoterns användning i trafik och natur, råd om teknik, skötsel, säkerhet och terrängkörningslagen.
Se Trafik och Teknik

Yin Yoga - kursstart mån 19 februari

Yin Yoga vänder sig till dig som behöver mjuka upp leder, ligament och bindväv för att att behålla en rörlig och ungdomlig kropp samt undvika rygg- och ledbesvär.
Se Kropp och Själ

Timringskurser - tre kursstarter i Olofsfors 2018

Startdatum 2 juli, 16 juli samt 30 juli. Har du en dröm om att timra ditt eget hus eller vill du öka din förståelse för olika möjligheter att nyttja råvaran i skogen.Här får du lära dig knuttimringens grunder i en fullmatad 6-dagars timringskurs. Se Konst och Hantverk

Grannsamverkan

Nu har du som privatperson eller förening möjlighet att anmäla intresse för en kurs i HLR - Hjärt och lungräddning. Kursen är kostnadsfri och omfattar tre (3) kurstillfällen. För mer info kontakta oss på telefon 090-77 96 11

Kultur för Seniorer: Vill du måla?

Fredagar kl 14.00. Vi startar en målarcirkel för boende på Strandholmen och Tallbacken. Är du intresserad att vara med? Prata med din enhetschef Marita Rinendal alternativt Vivianne Holmlund. Medborgarskolan i samarbete med Kultur för Seniorer i Nordmaling.

Simundervisning för kvinnor - söndagar kl 15 eller 16

För mer information ring oss på 090-77 96 11

Rabatt på kursmaterial

Om du går en kurs hos oss får du rabatt på kursmaterial hos Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer om rabatten.