Eventmässan

Eventmässan 4 okt, kl 12-20
(entré 100 kr)

Boris Lennerhov kl 10.00 
(biljett 396 kr på tickster.com)

Mässan för Event, Möten och Aktiviteter!

Hålltider:
10.00 Boris Lennerhov (Biljetter:Tickster.com)
12.00 Mässan Öppnar
18.00 Emil Assegård
20.00 Mässan stänger
21.00 After Mäss (Biljetter: magnus.haggkvist@xevent.se)

Umeå växer och då tycker vi att det är på sin plats att även höja denna branschens attraktionsvärde genom att skapa en mässa där regionens aktivitetsbolag, hotell, resturanger, eventbolag med flera visar det utbud som finns.
Vi har Visit Umeås stöd och hjälp i detta, de kommer även ha en monterplats på mässan.

Boris Lennerhov är mannen bakom ett sällsynt framgångsrikt affärskoncept och som fd VD på Gekås i Ullared blev han känd för hela svenska folket i och med sin medverkan i realityserien "Ullared" på Kanal 5 om det enorma och rekordtäta varuhuset. Under hans år som VD växte företagets omsättning från 1,6 miljarder till hela 5 miljarder kronor! Men det var mer än effektiviseringar och andra organisationsutvecklingar som låg bakom den enorma ökningen. Boris satte lampan på en hel del mjuka värden och tittade på de små detaljerna som gör folk glada. T.e.x. är det viktigt att kunderna får en positiv start på besöket – och genom att öppna varuhuset fem minuter tidigare än annonserat blir folk på gott humör redan vid entrén.
Biljetter köper ni på: http://www.tickster.com/sv/events/fg40l7hjwap2g8k/2016-10-04/boris-lennerhov-talare-pa-eventmassa

Till företagare:
X Event bjuder in till en härlig och företagsam mötesplats där ni kan träffa massor av andra företagare och entreprenörer från regionen, samt marknadsföra och presentera er för allmänheten. Mässan visar på branschens attraktionsvärde och här kan ni som företagare lyfta fram era aktiviteter och tjänster.
Kontakta magnus.haggkvist@xevent.se för mer information!