MEDBORGARSKOLAN TILL NYA LOKALER!

Som du kanske redan har hört ryktas, så kommer vi att lämna lokalerna på Hospitalstorget. Efter sommaren hittar du oss istället i nya, ändamålsenliga och fräscha lokaler på Mjärdevi!

Merparten av våra verksamheter – kursverksamhet, studiecirklar och skolverksamheten i form av SFI och vuxenutbildning samt verksamheten inom Hantverk & Integration samt Aktiv Ungdom – hittar du med start från höstterminen 2014 i helt nyrenoverade och för vår del anpassade lokaler i Collegium på Mjärdevi.

Vår nya adress blir Teknikringen 7.

Medborgarskolan i Collegiumhuset, Mjärdevi

Här kommer vi att husera i ljusa, härliga lokaler i två plan och vi får en helt ny silversmedja, ny keramikverkstad och ateljé!

Trots att vi trivts på Hospitalstorget, så är lokalerna opraktiska och har tjänat ut. Dessutom är de bl.a. ur arbetsmiljöperspektiv inte lämpliga som utbildningslokaler. Flytten till Mjärdevi kommer att bli ett lyft, med moderna lokaler som anpassats till våra krav och vår verksamhet. Ytterligare en fördel är att det finns gott om gratis parkeringsplatser i direkt anslutning! Inga parkeringsbekymmer, med andra ord ...

Träna hjärna och hjärta på samma gång!

På Collegium finns för övrigt också Korpen med både gym och idrottshall, så nu kan du träna så väl hjärta som hjärna på ett och samma ställe. Det finns även restaurang och café, tandläkare, florist samt frisör i samma hus som våra nya lokaler.

När vi flyttat in på Collegium, kommer vi att bjuda in dig till Öppet Hus, så du kan se hur fint vi får det och göra dig hemmastadd i de nya lokalerna. Men vi lämnar inte city helt...

Musik och butik på Storgatan!

Med start i månadsskiftet maj/juni flyttar även våra musikgrupper inom Hiphop-sektionen. De tar plats i nyrenoverade lokaler på Storgatan 40. Där blir det möjligheter till spelningar, att hänga och umgås och bara må bra.

Granne med musiklokalerna, också på Storgatan 40, kommer vi även att ha en butikslokal för att arrangera utställningar, event och en och annan spännande kurs. Vår citylokal kommer att vara bemannad under vissa tider, så att du kan titta in och få hjälp av någon från Medborgarskolan där.

Har du några frågor kring flytten är du självfallet välkommen att höra av dig till oss. Annars ser vi fram emot att se dig i våra nya lokaler i höst!

Hälsningar
Medborgarskolan Linköping

PS. Även Glädjekällans dagliga verksamhet kommer att flytta till nya och mer praktiska lokaler, men då alla förhandlingar gällande lokaler ännu inte är klara, ber vi att få återkomma med ytterligare information kring detta längre fram. DS.


Waan ka gureyna meeshaan hada deganahay oo waxaan u guridona guri cusub!
Laga bilaabo terminka soo socdo sanad 2014  waxbarashada skolka oo ka kooban barashada af-swidhishka loogu talo galey dadka ajnabiga ah, Waxbarashada dadka waaweyn, iyo hawlaha waxbarashada, Dadka waaweyn oo iskood ugu qeyb -qaato waxbarasho, farsamo gacmeed iyo isdhexgalka dadka, Inta badan Waxaa lagu qabandoona Halkaan uu guridono. Waa guri la cusboneysiyey oo buuxinayo baahidena. Guriga magacisa waa Collegium i Mjardevi.

Adresskena cusub waa Teknikringen 7.

Waxaa si sahal ah lagu imaankara bus, baaskil. Hadii aad doneysid in aad ku timaatid baaburkaada waxaad ka heleysa mel aad dhigato oo mar walba aad heleysid. Meshaan u guridono waxaa kale oo ku yaalo mel lagu jimicsado jirga oo la yirahdo “ Korpen”, maqaayed laga cunteyo ama mel laga qaxweeyo.
Haddi aad doneysid wabixin dheerad ah kala hadal macalinkaada, ama maamulka xafiiska!


Information om flytt -arbaiska