Musik i Amplified

Amplified -Medborgarskolans musikverksamhet


Amplified är Medborgarskolans musikverksamhet och i den spelar hundratals musiker – unga som gamla – allt från hårdrock till folkmusik. Vi hjälper bl.a. banden med replokaler, utbildningar, material och coachning.

Replokaler

Har du ett band men ingenstans att repa? Vi kan hjälpa dig med replokaler i våra musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du den musik du själv vill.

Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som precis börjat med musiken.

Speltillfällen

Hela sommaren finns vi på de stora etablerade festivalerna. T.ex. Swedenrock, Falurockstad och Skogsröjet, där vi kan erbjuda speltillfällen. Vi arrangerar även mindre, egna festivaler med allt ifrån 50 till 500 besökare.

Vid alla våra lokala arrangemang försöker vi bjuda in anslutna band från andra orter, vilket ger er band möjlighet att få åka ut och spela mera.

Recensioner

Varje månad hjälper vi band med nytt material att bli recenserad i nationella magasin eller på webben.

Vill du nå ut utanför replokalen? Då är de intervjuer i videoformat görs löpande med våra anslutna band på www.crankitup.se, en av våra samarbetspartners, ett effektivt sätt.

Medborgraskolan_Amplified_Konsert

Tävlingar

Det händer också ofta att vi arrangerar tävlingar för våra band. Det kan handla om en tävling för att ta fram den bästa jingeln till Medborgarskolans kommande tv/radio-reklam eller något annat spännande.

Dessutom är vi medarrangör till Sverigens största rocktävling ”Released Live Unsigned” i samarbete med Crankit Up, SwedenRock Festival samt Warner Music.

Föreläsningar och utbildningar

Vi har ett bra utbud när det kommer till utbildning och föreläsningar som är intressanta för ditt band. Vår idé är att låta alla band utvecklas och inspireras.

Studiotid

Är ni sugna på att ge ut en egen platta? Vi hjälper er att spela in demos och kan också bistå er i lanseringen av plattan. Vi har ofta egna enklare studios i anslutning till musikhusen, men också samarbeten med etablerade studios landet över där det ges möjlighet till större produktioner.

Shop och merch

Våra samarbetspartners erbjuder anslutna band den billigaste webbshopen i Europa! Vi hjälper er dessutom med trycksaker, merch, video och allt annat ni behöver för att synas.

Som anslutet band får ni egen inlogg med grymma rabatter.

För mer information

Kontakta:
Tommy Kihlstedt
Tfn: 010-1575449