Norrtälje

Kurser Medborgarskolan StockholmGlad sommar!

Sommaren är här och i år är det extra roligt att hälsa alla kursdeltagare tillbaka i augusti. För höstens kursprogram är kanske vårt mest fullmatade någonsin!

Vi har korta "prova-på-kurser" för dig som är nyfiken, föreläsningar för dig som vill inspireras av andra och onlinekurser för dig som själv vill välja när och var du vill studera. Vi har kurser för morgonpigga och kvällsmänniskor och vi har varannan-vecka-kurser för dig som inte vill binda upp dig varje vecka. Ja, vi vågar faktiskt säga att höstens kursprogram har något för alla och särskilt för dig som vill bli ditt bästa jag.

En riktigt härlig sommar önskar vi och säger - välkommen tillbaks i höst!

Du vet väl att du kan delbetala kursavgiften, kontakta oss för mer information.
Ring 010-157 63 94 eller maila norrtalje@medborgarskolan.se¨

Diplomutbildningar i Norrtälje

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? I vår startar tre diplomutbildningar i Norrtälje – Florist grundutbildning och Ekonomi & Redovisning.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?