Norrtälje

Kurser Medborgarskolan StockholmAdjö sommar - välkommen höst!

Höstterminen är här och nu är vi många som vill fylla på med ny energi och kunskap som gör gott för oss själva och andra. Höstens kursprogram är vårt kanske mest fullmatade någonsin. Vad sägs om att laga mat över öppen eld med en muurikka eller en grundkurs i silversmide?

Vi har korta "nyfiken-på-kurser" för dig som vill prova på något nytt som du inte gjort förut, vi har föreläsningar för dig som vill inspireras av andra och onlinekurser för dig som själv vill välja när och var du vill studera. Vi har kurser för morgonpigga och kvällsmänniskor och vi har varannan-vecka-kurser för dig som inte vill binda upp dig varje vecka. Ja, vi vågar faktiskt säga att höstens kursprogram har något för alla, inte minst för dig som vill bli ditt bästa jag.

Varmt välkommen till en inspirerande höst!

Du vet väl att du kan delbetala kursavgiften, kontakta oss för mer information.

Ring 010-157 63 94 eller maila norrtalje@medborgarskolan.se¨

Diplomutbildningar i Norrtälje

Funderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? I vår startar tre diplomutbildningar i Norrtälje – Florist grundutbildning och Ekonomi & Redovisning.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande