Diplomutbildningar

Diplomutbildningar i Stockholm och Norrtälje

Funderar du på en nystart i livet? Kanske vill du byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintressedu brinner för? På våra diplomutbildningar ställs du inför nya utmaningaroch vi erbjuder en serie av inspirerande grund- och påbyggnadskurser. De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Medborgarskolan är ett modernt kunskapscentrum i tiden. Trender, ny forskning och aktuell branschkunskap är centrala delar i alla våra utbildningsprogram. Gemensamt för våra lärare är att de har varit, eller är, yrkesverksamma på det område de undervisar i. Inte bara för att kunna leverera rätt kunskap. Vårt mål är också att vara bäst på att lära ut. Därför genomsyras vår kultur av nytänkande i undervisningen.

Satsa på dig själv. Satsa på Medborgarskolan. Kanske är det här året då dubestämmer dig för att förverkliga det du vill göra för att bli den du vill vara. Varmt välkommen att börja din resa hos oss!

Utbildningar i Stockholm och Norrtälje

Dekor och reklamInredareSvetsMat och dryck

Mat och dryckRaw foodkock Hälsokock NäringsläraTrädgård och floristDekor och reklam

HårstylistMake up


Författarlinjen

EkonomiFoto och filmKursprogram

Bläddra i programmet för Stockholm (2016)

Intresseanmälan

Vill du veta mer om våra utbildningar? Skicka en intresseanmälan

Intervjuer med elever

Marcus Persson/Svetslicens–MMA

"Att svetsa har varit något av det roligaste jag någonsin gjort och jag har tydligen en talang för det, som jag inte ens visste att jag hade."

Läs intervjun här

Karin Uggla/Visual Merchandiser

"Jag jobbar med allt från privatpersoner som vill ha inredningshjälp till företag som vill ha en utställningsmonter på en mässa eller designuppdrag till ett belysningsföretag."

Läs intervjun här

Susanna Zacke/Visual Merchandiser

"Susanna fick jobb direkt efter yrkesutbildningen"

Läs intervju i tidningen Metro

Gabriella Parrman/Konditor

"Klassen är superbra och blandad. Åldrarna är mellan 18 och pensionär."

Läs intervjun här